Във времена на глобални промени съм много щастлива, че имам възможност да практикувам професията си на холистичен нутриционист дори от разстояние. Наистина емоцията да бъдеш полезен на хората, подобрявайки тяхното здраве и баланс между ум, дух и тяло е незаменима. А това, че разстоянието вече не е пречка за провеждането на холистични консултации и терапии, е повече от прекрасно.

Може би, идеята за онлайн сканиране и провеждане на алтернативна дистанционна терапия звучи доста необяснимо, но всъщност практиката показва, че тези две услуги работят безотказно и изключително точно.

Със самото си раждане всеки индивид притежава уникална специфична енергия, поради тази причина той се отличава чрез своето енергийно поле в квантовия свят. С помощта на вашето име, дата и място на раждане, аз мога да стартирам вашата онлайн консултация независимо в коя точка на света се намирате. Невероятната технология на апарата QUEX S, позволява всяко лице да бъде намерено навсякъде в квантовия свят. Все едно набирате номер по мобилен телефон, а подпространството ви дава възможност да набирате всеки човек по всяко време с негово разрешение.

Според математиците подпространството може да се разглежда като многоизмерен набор от географско пространство, разположено под нашата Вселена. В нея се намират множество измерения и едно конкретно, което обединява всички и се нарича Подпространство. То служи като спойка за съзнанието на Вселената. Казано по друг начин, апаратът съчетава вашата лична информация и създава връзката между нея и вашите уникални квантови енергийни полета. В този случай изпращачът е устройството, а получателят – вие.

Дистанционната терапия, която аз провеждам на отдалечени разстояния, се извършва на принципите на квантовата физика. Този процес е известен като нелокално лечение. Доказан от науката факт е, че енергийното лечение от разстояние е изключително ефективно.

Дистанционната биофийдбек терапия се позовава на идеята от квантовата физика, че всичко е едно цяло. По тази причина и разстоянието не е определящ фактор за действие. Терапевтичните сеанси от този тип са един вид безжична технология. Благодарение на нейните свойства ще мога да ви дам оценка на факторите, влияещи на стреса във вашата система – от състоянието на различни органи в тялото, до определянето на наличие на вируси, бактерии и гъбични инфекции в организма, както и клетъчно здраве, емоционален баланс и идентифициране на стотици други области. След което на база на този анализ да проведем съответната дистанционна терапия, която да повлияе положително на потенциалните проблемни области и нарушени енергийни нива.

По време на самия сеанс няма нужда да стоите на телефона, за да успея да извърша терапията. Необходимо е само да ви информирам с каква продължителност ще е процедурата, за да се настаните удобно, да се отпуснете, а защо не и да си подремнете. След приключване на дистанционната биорезонансна терапия е необходимо да се чуем, за да обсъдим сесията си. Всяка сесия е специално създадена за вас и вашето индивидуално здравословно състояние. Но за нейното провеждане се нуждаем от разрешението на човека, който иска да бъде излекуван.

В опита ми до сега пациентите почти веднага усещат промяната в енергийните нива и споделят своите впечатления. В зависимост от ситуацията може да се наложи провеждането на допълнителна или повече от една сесия с биофийдбек терапия. Няма странични ефекти от дистанционните процедури и повечето хора, деца и домашни любимци реагират много положително. Сесии от разстояние са изключително ефективни. Ако искате да се уверите сами в тяхната полезност, запазете си час за консултация още сега.

*Онлайн/дистанционните консултации и терапии не са медицинско лечение, но могат да подпомогнат такова. При сериозен медицински проблем ви съветвам да се консултирате с лекар.

Всички консултации и терапии могат да се провеждат на български и английски език.